Inschrijvingen

BELANGRIJKE MEDEDELING

Door de maatregelen genomen door de Nationale Veiligheidsraad in navolging van de Coronacrisis dient ook de tijdslijn wat betreft de inschrijvingen aangepast te worden.

Broers en zussen + kinderen personeel kunnen inschrijven door het inschrijvingsformulier en het keuzeformulier levensbeschouwing in te scannen en via Smartschool te sturen naar Ivo Aerts, dir. of door deze formulieren in de brievenbus van de school te deponeren. 

De andere inschrijvingen zullen niet op 20 april 2020 starten maar op een later tijdstip. Van zodra we zicht hebben op een nieuwe datum brengen we jullie zo snel mogelijk op de hoogte!

Tot binnenkort! 

 

Hieronder vindt u het verloop van de inschrijvingsprocedure voor nieuwe leerlingen voor het schooljaar 2020-2021.

We bepalen de capaciteit van het 1ste leerjaar A op 230 leerlingen. Dit wil zeggen dat 230 het maximum aantal leerlingen is dat we kunnen opvangen/inschrijven in 1A. Voor 1B geldt er een maximumcapaciteit van 24 leerlingen.
De momenten waarop men een leerling kan inschrijven zijn aan afspraken gebonden.

We geven u hier een overzicht:

Eerste leerjaar: 

De inschrijvingen voor het eerste leerjaar A en B starten op ... vanaf 8u30. Gelieve u aan te melden aan de ingang aan de achterzijde te bereiken via het K. Boudewijnplein.

Voorrangsregeling nieuwe leerlingen eerste leerjaar:

Bij een inschrijving in het eerste leerjaar genieten broers en zussen (van reeds ingeschreven leerlingen) en kinderen van personeelsleden voorrang. Zij kunnen inschrijven vanaf 23 maart 2020.

Tweede tot en met zesde leerjaar:

Inschrijvingen voor het tweede tot en met het zesde leerjaar zijn mogelijk vanaf 1 juli 2020 met toestemming van de directie. Er is geen capaciteitsbepaling voor de tussenjaren.

Inschrijvingen tijdens de zomervakantie:

Tijdens de zomervakantie kan men een leerling inschrijven 

  • van 1 juli 2020 t.e.m. 5 juli 2020; 
  • vanaf 17 augustus 2020 t.e.m. 24 augustus 2020; 

telkens van 9.00u tot 12.00u en van 13.00u tot 16.00u. 

Meenemen bij inschrijving: 

Gelieve de Kids-ID/identiteitskaart van uw kind mee te brengen en een kopie van het laatste rapport.